ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: "Δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι απ' την ΑΕΚ"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την ΑΕΚ με την Βελέζ στην Βοσνία | 21 Ιουλίου 2021
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την ΑΕΚ με την Βελέζ στην Βοσνία | 21 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Βέλεζ (22/7, 21:30) για το β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, τόνισε πως άπαντες στην Ένωση πρέπει να λάβουν στα σοβαρά τη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βέλεζ Μόσταρ την Πέμπτη (22/7, 21:30) για το β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως άπαντες ξέρουν τι πρέπει να κάνει η Ένωση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων Βράνιες, Αραούχο και Λε Ταλέκ.

Οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς:

Για το ματς: "Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς, άλλο τα επίσημα άλλο τα φιλικά. Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ. Αυτά που θα ζητήσω από τα παιδιά είναι να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει. Όλοι έχουν καλές ομάδες, πολλοί ξένοι παίζουν σε άλλες ομάδες, σίγουρα πρέπει να λάβουμε στα σοβαρά το Conference League σαν διοργάνωση".

Για την ετοιμότητα των Βράνιες, Αραούχο, Λε Ταλέκ:λα τα παιδιά άρχισαν προπόνηση αρχές Ιουλίου, προφανώς δεν είναι έτοιμα. Άρχισαν πριν από λίγες ημέρες την προπόνηση. Ήρθαν πριν από λίγες μέρες μαζί μας. Βέβαια είναι λίγο διαφορετικό για τον Αραούχο και τον Βράνιες γιατί γνωρίζουν την ομάδα. Μπαίνουν σε διαδικασία ετοιμότητας γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος αλλά ακόμα έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν. Και ο Λε Ταλέκ που ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό σίγουρα θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια. Τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος".

TAGS ΑΕΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ