ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μίλνερ: "Δεν μου αρέσει η European Super League και ελπίζω να μην γίνει"

Liverpool's Trent Alexander-Arnold, left, celebrates with teammate Liverpool's James Milner after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Aston Villa at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, April 10, 2021. (Clive Brunskill/Pool via AP)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold, left, celebrates with teammate Liverpool's James Milner after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Aston Villa at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, April 10, 2021. (Clive Brunskill/Pool via AP) @ 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Μίλνερ αποκάλυψε ότι οι παίκτες της Λίβερπουλ έμαθαν το βράδυ της Κυριακής για πρώτη φορά για την απόφαση της διοίκησης να συμμετάσχει η ομάδα στην European Super League και εξέφρασε την ευχή να μην πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δέχτηκε ένα ισχυρό ταρακούνημα με την εμφάνιση της European Super League και οι πρώτες άγριες αντιδράσεις εμφανίστηκαν στο πλαίσιο του Λιντς - Λίβερπουλ, με οπαδούς να εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επιθυμία της Big-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου να αποχωρήσει από το Champions League και να πάρει μέρος στη νεοσύστατη λίγκα που τους υπόσχεται πολλά περισσότερα χρήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν η αποστολή της Λίβερπουλ να έχει εχθρική αντιμετώπιση (τοποθετήθηκαν μέχρι και μπλουζάκια στα αποδυτήρια των κόκκινων που έγραφαν "Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς"), με τους ανθρώπους της πάντως να διαχωρίζουν τη θέση τους απο τη στάση της διοίκησης.

Πρώτα το έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του πριν την έναρξη του αγώνα όπου ξεκαθάρισε πως ποδόσφαιρο και Champions League είναι δύο συνυφασμένες για αυτόν έννοιες στο μυαλό του, ενώ στο φινάλε του ματς που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1 και τους κόκκινους πιο μακριά από το Champions League, πήρε τη σκυτάλη ο Τζέιμς Μίλνερ.

"Εμείς προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι, οφείλουμε να είμαστε επαγγελματίες. Ακούσαμε για πρώτη φορά για την European Super League το βράδυ της Κυριακής και υπάρχουν πολλές ερωτήσεις. Δεν μου αρέσει και ελπίζω να μην συμβεί.

Οι παίκτες δεν έχουν λόγο, η διοίκηση δεν μας έχει ρωτήσει για να πάρει τις αποφάσεις της. Μπορώ να φανταστώ τι έχει ειπωθεί από τον κόσμο και πιθανότατα συμφωνώ αρκετά", τόνισε στις δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος των πρωταθλητών Αγγλίας, για να προσθέσει:

"Δούλεψε καλά το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό μοντέλο για πολύ καιρό, και είναι ιδιαίτερο το γεγονός πως αποκτήσαμε το δικαίωμα να κατακτήσουμε το τρόπαιο τουChampions League και μετά την Premier League. Το προϊόν που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά καλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζήτησαν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

Photo Credits: @ 2021 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ