PREMIER LEAGUE

Μιλιβόγεβιτς: "Έχασα τον πατέρα μου στην αρχή της σεζόν, ήταν δύσκολη κατάσταση"

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Γουέστ Μπρομ στο Χόθορνς το 2020.
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Γουέστ Μπρομ © 2020 RUI VIEIRA, POOL/ASSOCIATED PRESS

Σε μια εξομολογητική συνέντευξή του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια του πατέρα του στην αρχή της σεζόν όσο και για την δύσκολη κατάσταση που διαμορφώθηκε.

Εφέτος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έχει μεγάλη συμμετοχή. Με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας έχει μετρήσει δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οι εννέα εκ των οποίων στην Premier League.

Ο 30χρονος Σέρβος μέσος μίλησε σε συνέντευξή του για την απώλεια του πατέρα του, η οποία τον επηρέασε ξεκάθαρα: "Ήταν μία περίεργη κατάσταση για εμένα. Έχασα πολλά στην προετοιμασία, έχασα τον πατέρα μου στην αρχή της σεζόν και ήταν μία δύσκολη και παράξενη κατάσταση για εμένα. Προσπάθησα να μπω σε φόρμα, ώστε να είμαι στην καλύτερη θέση για την ομάδα και προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος".

Ωστόσο, τόνισε ότι ως αρχηγός πρέπει να αποτελέσει το παράδειγμα για τους συμπαίκτες του: "Όμως είμαι πάντα εδώ για την ομάδα μου. Προς το παρόν ο προπονητής χρησιμοποιεί άλλους παίκτες, αλλά ως αρχηγός όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις πάντα χρειάζεται να είσαι το παράδειγμα για τα άλλα παιδιά. Σε κοιτάζουν και νομίζω ότι είναι σημαντικό. Γιατί στο μέλλον μπορεί να βρεθεί κάποιος στη θέση σου. Πρέπει να είμαι παράδειγμα για τους συμπαίκτες μου".

Ο Μιλιβόγεβιτς αγωνίζεται στην Κρίσταλ Πάλας απ' τον Ιανουάριο του 2017 όταν τον αγόρασε απ' τον Ολυμπιακό. Στους ερυθρόλευκους είχε αγωνιστεί σε 94 παιχνίδια με 15 γκολ και επτά ασίστ. Στην αγγλική ομάδα έχει 167 συμμετοχές.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ