ΙΝΤΕΡ

Μιλίτο για Λουκάκου: "Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις"

Ο Ντιέγκο Μιλίτο με τη φανέλα της Ράσινγκ Κλουμπ | 14 Δεκεμβρίου 2014
Ο Ντιέγκο Μιλίτο με τη φανέλα της Ράσινγκ Κλουμπ | 14 Δεκεμβρίου 2014 @2014 VICTOR R. CAIVANO/AP IMAGES

Καρφιά προς τον Ρομέλου Λουκάκου για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι και να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι, άφησε μέσω συνέντευξής του στην Gazzetta dello Sport ο άλλοτε φορ των νερατζούρι, Ντιέγκο Μιλίτο,

Ο Ρομέλου Λουκάκου αναγεννήθηκε στην Ίντερ και ταυτόχρονα έπαιξε καταλυτικό ρόλο με τα γκολ και την επιρροή σε όλη την ομάδα για να επιστρέψει πριν λίγους μήνες στην κορυφή της Serie A, βάζοντας τέλος σε αναμονή διάρκειας 11 ετών, όμως οι φίλοι της beneamata δεν μπόρεσαν να τον χαρούν πέρα από δύο χρόνια.

Και αυτό γιατί η Τσέλσι τον έβαλε στο στόχαστρο και με μία πρόσφορά ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ τον έκανε δικό της, με τον Βέλγο διεθνή επιθετικό να δέχεται να επιστρέψει στους Λονδρέζους όπου έκανε τα πρώτα του βήματα αφήνοντας πικραμένους τους φίλους της Ίντερ.

Αρκετοί τον κατηγόρησαν μάλιστα για προδοσία και φαίνεται πως αυτή την ακραία άποψη την συμμερίζεται εν μέρει και ο Ντιέγο Μιλίτο, με τον άλλοτε κανονιέρη των νερατζούρι να παραχωρεί συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport και να δημοσιοποιεί το παράπονό του για τον Λουκάκου.

"Όσον αφορά στον Λουκακού, υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις: να δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.

Είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη να φεύγει κάποια στιγμή από μία ομάδα και να πηγαίνει σε μία άλλη, όμως οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι για τις δηλώσεις πίστης που είχε κάνει πριν ενταχθεί στην Τσέλσι", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός πρώην στράικερ, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Και εγώ βρέθηκα κοντά στο να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης ή στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η Ίντερ ήταν επιλογή ζωής για μένα. Ήμουν στην κορυφή, ήμου ευτυχισμένος, ήμουν στο Σαν Σίρο που θα είναι για πάντα το σπίτι μου".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ