ΜΠΑΓΕΡΝ

Μίλερ: "Με εξαίρεση τον Νόιερ ήταν μία καταστροφική εμφάνιση από μας, δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο"

Ο Τόμας Μίλερ απογοητευμένος μετά τον διασυρμό της Μπάγερν με 5-0 από την Γκλάντμπαχ στο Κύπελλο Γερμανίας
Ο Τόμας Μίλερ απογοητευμένος μετά τον διασυρμό της Μπάγερν με 5-0 από την Γκλάντμπαχ στο Κύπελλο Γερμανίας © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Τόμας Μίλερ απολογήθηκε για την κακή εμφάνιση της Μπάγερν στο κύπελλο Γερμανίας, που την οδήγησε στην ισοπεδωτική ήττα με 5-0 από την Γκλάντμπαχ, ενώ παραδέχθηκε πως δεν έχει βιώσει στο παρελθόν κάτι αντίσοιχο.

Η Γκλάντμπαχ ισοπέδωσε το βράδυ της Τετάρτης(27/10) την Μπάγερν στη φάση των 32 του DFB-Pokal, σημειώνοντας πέντε γκολ πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα και διασύροντας την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο Τόμας Μίλερ μετά το φινάλε της αναμέτρησης αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο των Βαυαρών.

Στη συνέντευξη Τύπου ο 32χρονος Γερμανός παραδέχθηκε την κακή εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας ότι ποτέ ξανά στην καριέρα του δεν έχει βιώσει μία τόσο ισοπεδωτική ήττα, ενώ και για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αυτή είναι η βαρύτερη ήττα στην ιστορία της στο κύπελλο.

"Μπορούμε μόνο να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Με εξαίρεση τον Νόιερ, ήταν μια καταστροφική εμφάνιση από εμάς. Δεν έχω βιώσει στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας τώρα, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο (κόντρα στην Ουνιόν). Ήταν μια κακή μέρα. Λυπάμαι που απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας", ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ