ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ξανά στις προπονήσεις ο Ιμπραχίμοβιτς, διαθέσιμος για το ματς με την Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Κροτόνε
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Κροτόνε @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πήρε μέρος στην πρώτη του προπόνηση με την Μίλαν μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις 28 Φεβρουαρίου και τίθεται στη διάθεση του Πιόλι για τη σπουδαία ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League.

Η τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου έχει μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός φορ ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια, μπαίνοντας στην αποστολή για ματς των προκριματικών του Μουντιαλ 2022, ενώ όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως θα είναι ετοιμοπόλεμος για την κρίσιμη ρεβάνς της Μίλαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Europa League (1-1 στο Ολντ Τράφορντ το πρώτο ματς).

Ο "Ίμπρα" είχε τραυματιστεί στις 28 Φεβρουαρίου στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Ρόμα (νίκη με 2-1 για τους ροσονέρι) και έκτοτε ήταν απόντας από τις προπονήσεις ωστόσο πήρε κανονικά μέρος σε αυτήν της Τρίτης (16/3) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πιόλι για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης.

Γεγονός που φυσικά αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης των Μιλανέζων στα προημιτελικά, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ιμπραχίμοβιτς είναι εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν, μετρώντας 14 γκολ και ισάριθμες ασίστ στις πρώτες 27 αγωνιστικές της φετινής Serie A.

Πέρα από τον Σουηδό, έβγαλαν όλη την προπόνηση και δείχνουν πως ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Ρομανιόλι και Μπενασέρ, όπως και ο Κιάερ, ενώ ο Καλάμπρια έκανε ατομικο πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης είναι 50-50 με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROPA LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ