SERIE A

Μίλαν - Βερόνα 3-2: Απίθανη ανατροπή στο τέλος με αστείο αυτογκόλ

Ο Φρανκ Κεσιέ της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Φρανκ Κεσιέ της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως επέστρεψε από δύο γκολ απόσταση και επικράτησε με 3-2 της Βερόνα, χάρη σε ένα αστείο αυτογκόλ από τον Κοράι Γκιντέρ στο 78'.

Η Μίλαν βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε λίγα λεπτά. Το τελικό 3-2 επί της Βερόνα για την 8η αγωνιστική της Serie A κράτησε σε αγωνία μέχρι τέλους τους πάνω από 40.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" και δεν αποχώρησαν παρά τα δύο γκολ με τα οποία προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ μετρούσε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες από τη στιγμή που ανέλαβε το "τιμόνι" ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και μέχρι το 25' είχε πάρει κεφάλι δύο τερμάτων. Στο 7' ο Τζιανλούκα Καπράρι εκμεταλλεύτηκε κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια ο διαιτητής, μέσω VAR, καταλόγισε αμφισβητούμενο πέναλτι εις βάρος του Αλέσιο Ρομανιόλι, με τον Αντονίν Μπαράκ να κάνει το 2-0.

Ο Στεφάνο Πιόλι κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες εξ αρχής, ενώ ο μυϊκός τραυματισμός του (ανέτοιμου) Άντε Ρέμπιτς στο 36' δεν βοήθησε την κατάσταση. Η Βερόνα είχε το πάνω χέρι μέχρι τα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου, όταν οι "ροσονέρι" βρήκαν το γκολ της αντεπίθεσης με τον Ολιβιέ Ζιρού.

Η είσοδος των Ράντε Κρούνιτς και Σάμου Καστιγέχο στην ανάπαυλα έπαιξαν σημαντικό ρόλο και δη ο Ισπανός εξτρέμ, από τον οποίο προήλθαν τα επόμενα δύο γκολ. Αρχικά κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φρανκ Κεσιέ στο 76' και δύο λεπτά αργότερα έβγαλε τη σέντρα, με τον Κοράι Γκιντέρ να... πλασάρει στην εστία της ομάδας του και να γράφει το 3-2.

Οι ευκαιρίες εκατέρωθεν στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξαν το σκορ του αγώνα, στον οποίο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε την επανεμφάνισή του έπειτα από τον τελευταίο τραυματισμό του.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στη Serie A

Τα highlights της 8ης αγωνιστικής

Λάτσιο - Ίντερ 3-1

Σπέτσια - Σαλερνιτάνα 2-1

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ