SERIE A

Μίλαν - Βενέτσια 2-0: Έπιασε κορυφή με πρωταγωνιστή τον Ερναντέζ

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Βενέτσια
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Βενέτσια @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Με πρωταγωνιστή τον Τεό Ερναντέζ που είχε γκολ και ασίστ, η Μίλαν έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της Βενέτσια στο Σαν Σίρο και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τη συμπολίτισσα Ίντερ.

Μία ημέρα μετά τη νίκη της Ίντερ (3-1 εκτός έδρας την Φιορεντίνα) που την έφερε στην κορυφή της Serie A, βάδισε στα χνάρια της και η συμπολίτισσα Μίλαν, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να επικρατεί 2-0 της νεοφώτιστης Βενέτσια στο Σαν Σίρο και να συγκατοικεί πλέον στο ρετιρέ της βαθμολογίας με τους περυσινούς πρωταθλητές.

Ο Μπραχίμ Ντίαθ ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα των ροσονέρι προς το τρίποντο στο 68' με προβολή μετά από εξαιρετική ασίστ του Ερναντέζ, με τον Γάλλο να γίνεται κατόπιν εκτελεστής στο 82ο λεπτό και να καθαρίζει το ματς για την ομάδα του, αφήνοντας την Βενέτσια στην 18η θέση της βαθμολογίας.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλούλου, Γκάμπια (59' Τομόρι), Ρομανιόλι, Μπάλο-Τουρέ (59' Ερναντέζ), Μπενασέρ, Τονάλι, Φλορέντσι (59' Σαλεμάκερς) Ντίαθ (80' Κεσιέ), Λεάο, Ρέμπιτς (74' Πελέγκρι)

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Μαένπαε, Εμπουέχι (74' Ματζόκι), Καλδάρα, Τσεκαρόνι, Μολινάρο, Πέρετς (74' Κρνιγκόζ), Βάκα (82' Τέσμαν), Μπούσιο, Αράμου, Φόρτε (53' Χένρι), Γιόνσεν (74' Οκερέκε)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Τα highlights των αγώνων:

Μπολόνια - Τζένοα 2-2

Φιορεντίνα - Ίντερ 1-3

Αταλάντα - Σασουόλο 2-1

Σπέτσια - Γιουβέντους 2-3

Σαλερνιτάνα - Βερόνα 2-2

Μίλαν - Βενέτσια 2-0

Κάλιαρι - Έμπολι 0-2

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ