SERIE A

Μίλαν - Σασουόλο 1-2: Σοκ για τους "ροσονέρι", σε κίνδυνο και το Champions League

Ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι της Σασουόλο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
Ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι της Σασουόλο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν είχε τη νίκη επί της Σασουόλο στο "τσεπάκι" της, μέχρι να περάσει στον αγώνα ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι, που με δύο γκολ έκανε την ανατροπή κι έβαλε δύσκολα στους "ροσονέρι".

Ύστερα απ' την απώλεια της European Super League, η Μίλαν κινδυνεύει να χάσει τη θέση της και στο Champions League, ύστερα από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Σασουόλο, για την 32η αγωνιστική της Serie A. Δύο γκολ του Τζιάκομο Ρασπαντόρι έκαναν την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους (με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι), που κυνηγούν το Europa League.

Οι "ροσονέρι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήραν δίκαια το προβάδισμα στο 30' με ένα καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Χακάν Τσαλχάνογλου.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα χρειάστηκε σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως οι περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν για τους γηπεδούχους. Η αποτυχία να κάνουν το 2-0 ανάγκασε τον Στεφάνο Πιόλι να ρίξει στο ματς τον Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι δεν τρόμαξε κι έριξε επιθετικό κι αυτός, όμως ο δικός του αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός.

Ο Ρασπαντόρι με δύο όμορφες κινήσεις στην περιοχή των Μιλανέζων βρήκε το χώρο για να κάνει ζημιά και ανέτρεψε το σκορ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Με αυτήν την ήττα, η Μίλαν έδωσε δικαίωμα σε Αταλάντα να προσπεράσει και Γιουβέντους, Νάπολι και Λάτσιο να πλησιάσουν στη μάχη της τετράδας.

ΜΙΛΑΝ: Τζ. Ντοναρούμα, Καλάμπρια (87' Καλουλού), Κιερ, Τομόρι, Νταλότ, Μεϊτέ (87' Ντίαθ, Κεσιέ, Σαλεμάκερς (87' Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου (73' Κρούνιτς), Ρέμπιτς (73' Μάτζουκιτς), Λεάο

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μουλντιούρ (63' Τολγιάν), Μάρλον, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Ομπιάνγκ (72' Λοπέζ), Λοκατέλι, Μπεράρντι, Τζούριτσιτς (63' Τραορέ), Μπογκά (83' Χαράσλιν), Ντεφρέλ (64' Ρασπαντόρι)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη 20 Απριλίου

Βερόνα - Φιορεντίνα 1-2 (72' Σαλσέδο / 45+2' πεν. Βλάχοβιτς, 65' Κάσερες)

Τετάρτη 21 Απριλίου

Μίλαν - Σασουόλο 1-2 (30' Τσαλχάνογλου - 76', 83' Ρασπαντόρι)

Μπολόνια - Τορίνο (21:45)

Κροτόνε - Σαμπντόρια

Τζένοα - Μπενεβέντο

Γιουβέντους - Πάρμα

Σπέτσια - Ίντερ

Ουντινέζε - Κάλιαρι

Πέμπτη 22 Απριλίου

Ρόμα - Αταλάντα (19:30)

Νάπολι - Λάτσιο (21:45)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτική βαθμολογία στην Ιταλία και σε άλλα πρωταθλήματα

Photo Credits: © 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ