ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Προχωράει τον δανεισμό του Μπακαγιόκο από την Τσέλσι

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη φανέλα της Μίλαν © 2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Μίλαν είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μίλαν είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Τσέλσι για την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, όπως συνέβη και τη σεζόν 2018/19, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Τόμας Τούχελ και μοιραία θα παραχωρηθεί για μια ακόμα φορά δανεικός. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαριστεί το ποσό που θα βγάλουν από τα ταμεία τους οι ροσονέρι για την απόκτησή του.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες θα προβλεφθεί και οψιόν αγοράς, μια και το συμβόλαιό του με τους "μπλε" εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης απέκτησαν τον Μπακαγιόκο από την Μονακό το καλοκαίρι του 2017, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γάλλος διεθνής μέσος δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στο Στάμφορντ Μπριτζ, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί κατά σειρά δανεικός σε Μίλαν, Μονακό και Νάπολι.

Με τη Μίλαν στην πρώτη του θητεία, αγωνίστηκε 42 φορές σε όλες τις διοργανώσεις (συμπεριλαμβανομένων των δύο αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League), έχοντας απολογισμό από ένα γκολ και μία ασίστ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ