ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Λεάο ανακοινώθηκε με ρήτρα που σπάει ρεκόρ

Ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 15 Μαΐου 2022
Ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 15 Μαΐου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση για την ανανέωση του Ραφαέλ Λεάο είναι γεγονός, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να δεσμεύεται με τους "ροσονέρι" με συμβόλαιο που λήγει το 2028.

Οι υπογραφές είχαν μπει στο συμβόλαιο εδώ και μέρες, όμως οι άνθρωποι της Μίλαν περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσουν τις εξελίξεις με τον Ραφαέλ Λεάο.

Το μεγάλο αστέρι των "ροσονέρι" δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2028 και αφήνει πίσω την όποια αμφιβολία για το μέλλον του.

Η εξεύρεση λύσης με την τιμωρία του σχετικά με τη φυγή από τη Σπόρτινγκ με προορισμό τη Λιλ (και το πρόστιμο των 17.000.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί) διευκόλυνε τις διαπραγματεύσεις.

Η αύξηση στον μισθό του καλύπτουν τις απαιτήσεις που είχε, αφού πλέον θα αμείβεται με 5.000.000 ετησίως συν τα όποια μπόνους μπορούν να προκύψουν.

Από εκεί και πέρα, ο ιταλικός σύλλογος εξασφαλίζεται σε περίπτωση... επίθεσης άλλων ομάδων για τον 23χρονο διεθνή που σε 162 αγώνες με τη Μίλαν μετράει 41 γκολ και 29 ασίστ. Η ρήτρα αποδέσμευσης που τοποθετήθηκε στο συμβόλαιο φτάνει τα 175.000.000, ποσό ρεκόρ για τα ιταλικά δεδομένα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω και το έκανα. Ελπίζουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Βρήκαμε χρυσή τομή και είμαι ευτυχισμένος. Το μυαλό βρίσκεται στη Βερόνα και μετά στη νέα σεζόν, όπου θέλουμε να κερδίσουμε πολλά σημαντικά πράγματα. Θα δούμε αν αλλάξω αριθμό. Το 17 είναι ξεχωριστό για μένα. Θα δούμε", δήλωσε εξερχόμενος των γραφείων της Μίλαν και με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να τον αποθεώνει.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ