ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Κιάερ μένει έξι μήνες εκτός με τραυματισμό στο γόνατο

Ο Σίμον Κιάερ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Κάλιαρι
Ο Σίμον Κιάερ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Κάλιαρι © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport, ο τραυματισμός του Σίμον Κιάερ στο γόνατο είναι σοβαρός και πιθανότατα θα παραμείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Μίλαν την Τετάρτη επιβλήθηκε 3-0 της Τζένοα στο Λουίτζι Φεράρις. Ωστόσο, οι ροσονέρι έχασαν τον Σίμον Κιάερ με τραυματισμό στο γόνατο στις αρχές της αναμέτρησης.

Ο τραυματισμός του 32χρονου Δανού αποδεικνύεται ιδιαίτερα σοβαρός. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Κιάερ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς θα χρειαστεί να μπει χειρουργείο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για έξι μήνες.

Είδηση που επιβεβαιώθηκε μέσα σε λίγες ώρες, με την Μίλαν να κάνει γνωστό πως ο Δανός διεθνής στόπερ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και πως η επιστροφή του στη δράση αναμένεται μέσα σε έξι μήνες.

Ο Κιάερ έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μίλαν φέτος, ενώ πρόσφατα υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου.

Η Μίλαν έχει πλέον στα στόπερ τους Ματέο Γκάμπια, Φικάγιο Τομόρι και Αλέσιο Ρομανιόλι. Έτσι, δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να αποκτήσει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.


S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ