ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς γιόρτασε την παραμονή του με ένα εντυπωσιακό video στο Instagram

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τόνισε πως είναι πεινασμένος για περισσότερα μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μίλαν και γιόρτασε την παραμονή του με ένα εντυπωσιακό video με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του με τους ροσονέρι.

Η Μίλαν δεν μπορεί χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ο Ίμπρα δεν μπορεί χωρίς τους ροσονέρι. Όσοι είχαν αμφιβολίες περί τούτου, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι φρόντισαν να τις σβήσουν, με τον 40χρονο Σουηδό να αποδέχεται την πρόταση της ομάδας του Μιλάνου και να ανανεώνει τη συνεργασία μαζί της για έναν ακόμα χρόνο.

Βάσει του νέου συμβόλαιο του θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, σημαντική μείωση αφού το προηγούμενο συμβόλαιό του έφτανε τα επτά εκατομμύρια (είναι τραυματίας και θα χάσει μεγάλο κομμάτι της σεζόν), με τον ίδιο να γιορτάζει την παραμονή του με ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα ανέβασε video διάρκειας 3 λεπτών και 42 δευτερολέπτων με μερικές χαρακτηριστικές στιγμές του με τα ροσονέρι και στις δύο θητείες του στο σύλλογο, με τον Σουηδό να στέλνει μάλιστα και ηχηρό μήνυμα για το τι εκφράζει για αυτόν η Μίλαν.

"Το όνειρό μου είναι να πάρω το σκουντέτο. Παίζεις για να νικήσεις στην Μίλαν. Δεν μπορείς να μάχεσαι για την 6η θέση ή την 7η. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είτε πρώτος είτε τίποτα.

Στη ζωή θα πρέπει να θες πάντα να κάνεις περισσότερα. Αυτός που είναι ικανοποιημένος ξαπλώνει στον καναπέ και χαλαρώνει. Δεν το θέλω αυτό, θέλω να στέκομαι στα πόδια μου και να περπατώ στη φωτιά γιατί αυτό με κάνει να αισθάνομαι ζωντανός.

Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος επειδή θέλω περισσότερα, επειδή θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα. Θα πρέπει να πιστεύεις, όταν πιστεύεις, ότι τα πράγματα θα βγουν αληθινά. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πάντα Μίλαν", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ