ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε χειρουργείο και θα αποθεραπευτεί σε οκτώ μήνες

Η απογοήτευση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λίβερπουλ στο Champions League
Η απογοήτευση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λίβερπουλ στο Champions League © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και αν συνεχίσει την καριέρα του, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2022.

Η Μίλαν γνωστοποίησε ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο αριστερό γόνατο.

Ο γιατρός Μπερτράν Σονερί Κοτέ προχώρησε σε αρθροσκόπηση στο "Ζαν Μερμόζ" της Λιόν, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως μία αστάθεια στο σύνδεσμο μέσω της ανακατασκευής του χιαστού και να διορθωθεί ζημιά στο μηνίσκο.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σύμφωνα με την πρόγνωση, ο Σουηδός επιθετικός θα χρειαστεί 7-8 μήνες για να αποθεραπευτεί πλήρως.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη και παρ' όλα αυτά δεν σημαίνει οπωσδήποτε το τέλος της καριέρας του 40χρονου διεθνή. Εξάλλου, στην εμβληματική ομιλία του στα αποδυτήρια των "ροσονέρι" είπε στους συμπαίκτες του ότι δεν πρόκειται να τους γνωστοποιήσει το "αντίο" του, αλλά θα τους μιλήσει για την κατάκτηση της Serie A.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ