ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς απάντησε στα σενάρια για το μέλλον του με εντυπωσιακό video μέσα από την προπόνηση

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς απάντησε στα σενάρια για το μέλλον του με εντυπωσιακό video μέσα από την προπόνηση
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρήκε έναν άκρως ευρηματικό τρόπο για να δείξει πως εκείνος και ουδείς άλλος θα πάρει την απόφαση για το πότε θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Έχει συμπληρώσει ήδη 40 χρόνια ζωής και διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, αυτό πάντως δεν αποτελεί τροχοπέδη για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις με την Μίλαν.

Μάλιστα, με δεδομένο πως έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις για το αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους ροσονέρι και τη νέα σεζόν (το συμβόλαιό του έχει ισχύ ως το καλοκαίρι) ή θα αποχωρήσει, ο ίδιος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω ενός εντυπωσιακό video που δημοσίευσε την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σε αυτό κάνει σουτ απέναντι σε μία εστία επιδιώκοντας να σκοράρει, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να σχολιάζει με νόημα: "Αποφασίζω εγώ πότε θα σταματήσω, όπως αποφασίζω εγώ ότι θα σε χτυπήσει η κίτρινη μπάλα".

Υπενθυμίζεται πως λόγω ενός τραυματισμού ο "Ίμπρα" αναγκάστηκε να λείψει από τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με την Ίντερ όπου οι ροσονέρι γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 και έμειναν εκτός τελικού, με τον ίδιο να δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στη δράση, στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Φιορεντίνα την 1η Μαΐου.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ SERIE A VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ