ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Μίλαν: Ο 40χρονος Ιμπραχίμοβιτς έσπασε τα κοντέρ στη Serie A

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πριν από τον αγώνα με την Πόρτο για τους ομίλους του Champions League 2021-2022 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πριν από τον αγώνα με την Πόρτο για τους ομίλους του Champions League 2021-2022 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο 40χρονος Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε από τον τραυματισμό του και στο παιχνίδι της Μίλαν με την Μπολόνια μπήκε σε δύο πολύ κλειστά ηλικιακά κλαμπ της Serie A.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε την επανεμφάνισή του στο βασικό σχήμα της Μίλαν ύστερα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μπολόνια στο "Νταλ' Άρα" για την 9η αγωνιστική της Serie A και μόνο η παρουσία του ήταν αρκετή να τον τοποθετήσει σε ορισμένα πολύ κλειστά κλαμπ.

Η συμμετοχή του στον αγώνα σε ηλικία 40 ετών και 20 ημερών τον κατέστησε μόλις τον 7ο παίκτη στην ιστορία που δεν είναι τερματοφύλακας και αγωνίζεται σε παιχνίδι της κατηγορίας. Οι προηγούμενοι της λίστας είναι οι Σίλβιο Πιόλα, Πιέτρο Βιέρκοβοντ, Αλεσάντρο Κοστακούρτα, Πάολο Μαλντίνι, Χαβιέρ Σανέτι και Σέρτζιο Πελισιέρ, ήτοι ο Σουηδός επιθετικός είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που κάνει κάτι τέτοιο με τη φανέλα της Μίλαν.

Με την ασίστ που έδωσε στον Ραφαέλ Λεάο για το 1-0, έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στη Serie A άνω των 40 που μοιράζει ασίστ από το 2004-2005 που η Opta καλύπτει το πρωτάθλημα, ακολουθώντας τον Φραντσέσκο Τότι που το έκανε κόντρα για τη Ρόμα στην Τορίνο το 2017 σε ηλικία 40 ετών και 145 ημερών.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ