ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Investcorp για τις μετοχές

Ο Ραφαέλ Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς για το Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Λάτσιο | 9 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ραφαέλ Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς για το Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Λάτσιο | 9 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Investcorp επιβεβαίωσε στα social media το ναυάριο στις διαπραγματεύσεις με την Elliot για την εξαγορά του πακέτου των μετοχών της Μίλαν.

Η εταιρία διαχείρισης asset που ενδιαφερόταν για την απόκτηση των μετοχών της Μίλαν ανακοίνωσε μέσω social media το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και το τέλος των συζητήσεων με την Elliott.

Η Investcorp είχε γνωστοποιήσει πως οι συζητήσεις είχαν "παγώσει" εδώ και λίγες ημέρες λόγω ενός "αγκαθιού" το οποίο δεν ξεπεράστηκε ποτέ.

Η εταιρία από το Μπαχρέιν βρισκόταν σε αποκλειστικές συνομιλίες με τους ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ιταλίας, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για ένα deal που θα έφτανε τα 1.180.000.000 ευρώ.

Στην κούρσα της εξαγοράς φέρεται να έχει μπει η RedBird, αμερικανικό fund που κατέχει το 10% της Λίβερπουλ, που εμφανίζεται να μπει στην κούρσα εξαγοράς και μάλιστα με ένα ποσό που θα αρχίζει από τα 1.300.000.000 και μπορεί να αυξηθεί κατά μισό δισεκατομμύριο.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ