CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Λίβερπουλ 1-2: Το 6/6 των Άγγλων άφησε εκτός Ευρώπης τους Ιταλούς

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έκανε το απόλυτο στον 2ο όμιλο του Champions League και με το 2-1 επί της Μίλαν με ανατροπή στο Σαν Σίρο, την άφησε εκτός Ευρώπης.

Η Μίλαν ήταν αυτή που παρατάχθηκε με βασικούς ψάχνοντας αποτέλεσμα, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που το πήρε στο "Τζιουζέπε Μεάτσα". Το 2-1 με ανατροπή των Άγγλων τους έδωσε το απόλυτο των νικών στον 2ο όμιλο του Champions League και άφησε στην 4η θέση τους Ιταλούς.

Οι "ροσονέρι" μπήκαν φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο, δεν επιτέθηκαν και έδωσαν ευκαιρία στους οκτώ αναπληρωματικούς της Λίβερπουλ να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργήσουν περισσότερο, κυρίως από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα.

Το πρώτο γκολ του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους πάντως, με τον Φικάγιο Τομόρι να παίρνει το ριμπάουντ από απόκρουση του Άλισον σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ και να γράφει το 1-0. Η απάντηση ήρθε με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Μάικ Μενιάν απέκρουσε σουτ του Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν και ο Μοχάμεντ Σαλάχ ισοφάρισε στο 36'.

Το γκολ των φιλοξενουμένων αποδιοργάνωσε τη Μίλαν, που παρέμεινε σε χαμηλά μέτρα και άφηνε τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να ελέγχουν το ρυθμό. Στο 56ο λεπτό ένα μεγάλο λάθος του Τομόρι οδήγησε στην ανατροπή με τον Ντιβόκ Ορίγκι και τη Λίβερπουλ να ψάχνει το απόλυτο στον όμιλο.

Ύστερα από μία ώρα αγώνα, η Λίβερπουλ είχε 16 τελικές και η Μίλαν μόλις 3, στατιστικό που καταδείκνυε την εικόνα στο Σαν Σίρο. Οι αλλαγές του Στεφάνο Πιόλι δεν έφεραν αποτέλεσμα και πλην μιας καλής στιγμής του Ράντε Κρούνιτς, η Μίλαν αποδέχθηκε τη μοίρα της που την περιορίζει στα ιταλικά σύνορα μέχρι το καλοκαίρι.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλουλού (65' Φλορέντζι), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (59' Σαλεμάκερς), Κεσιέ, Μεσίας, Ντίαθ (59' Μπενασέρ), Κρούνιτς (83' Μπακαγιοκό), Ιμπραχίμοβιτς

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ν. Γουίλιαμς (90+3' Μπράντλεϊ), Φίλιπς, Κονατέ, Τσιμίκας, Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, Μόρτον, Μιναμίνο (90+3' Γουόλτμαν), Σαλάχ (64' Κεϊτά), Ορίγκι (80' Φαμπίνιο), Μανέ (65' Γκόμεζ)

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ