ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κύμα ανανεώσεων στους ροσονέρι, σε συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές

Ο Τέο Ερνάντεζ με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Τέο Ερνάντεζ με τη φανέλα της Μίλαν © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Μίλαν προχωράει τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ράφαελ Λεάο, Τέο Ερνάντεζ και Ισμαίλ Μπενασέρ, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2024.

Η Μίλαν προχωράει την ανανέωση του συμβολαίου του Τέο Ερνάντεζ, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sport, Ρούντι Γκαλέτι. Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση, πλην του Ράφαελ Λεάο, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport", το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Το ισχύον συμβόλαιο του Τέο Ερναντέζ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο η πρόθεση των ιθυνόντων των ροσονέρι είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του, λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων που έχει με τους ροσονέρι, όντας πλέον μέλος και της εθνικής Γαλλίας.

Εκτός από τον Γάλλο ακραίο αμυντικό ανανεώνει και ο Ισμαήλ Μπενασέρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttosport. Ο Αλγερινός μέσος έχει μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν τη φετινή σεζόν (16 συμμετοχές 1 γκολ), τη φανέλα της οποίας φορά της Μίλαν από το καλοκαίρι του 2019 με απολογισμό 81 συμμετοχές και 2 γκολ. Όπως και του Ερναντέζ έτσι και του Μπενασέρ, το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίλαν είναι σε συζητήσεις και με τον Ιμπραχίμοβιτς για νέο συμβόλαιο, ωστόσο το μεγάλο κόλλημα είναι η ηλικία του "Ίμπρακατάμπρα". Τη φετινή σεζόν έχει χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ