ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Η απονομή του 19ου πρωταθλήματος Ιταλίας

Ο παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζει το τρόπαιο της Serie A 2021-2022 στο "Μαπέι", Ρέτζιο Εμίλια | Κυριακή 22 Μαΐου 2022
Ο παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζει το τρόπαιο της Serie A 2021-2022 στο "Μαπέι", Ρέτζιο Εμίλια | Κυριακή 22 Μαΐου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν κατέκτησε το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και πρώτο έπειτα από το 2011, με συνέπεια η απονομή του τίτλου να γίνεται μέσα σε μία φανταστική ατμόσφαιρα, βάζοντας τέλος σε αναμονή 11 ετών.

Η Μίλαν πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο και το πανηγύρισε δεόντως στο "Μαπέι", ύστερα από τη νίκη επί της Σασουόλο.

Η απονομή του τροπαίου έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στις κερκίδες, αλλά και στο χορτάρι στο γηπέδου.

Στην πλατφόρμα που στήθηκε για την απονομή εμφανίστηκε ένας ένας παίκτης της Μίλαν και ορισμένοι με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που βγήκε με ένα πούρο ή ο Ζούνιορ Μεσίας με ένα μπουκάλι σαμπάνιας. Το τελευταίο... άδειασε στον προπονητή του συλλόγου, Στεφάνο Πιόλι, όταν έκανε την εμφάνισή του.

Ξεχωριστή ήταν και η στιγμή της εμφάνισης του Φρανκ Κεσιέ, ο οποίος αποχωρεί για την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και γιόρτασε τη στέψη με ένα χορό μπροστά από τους συμπαίκτες του.

Τελευταίος εμφανίστηκε ο αρχηγός των "ροσονέρι", Αλέσιο Ρομανιόλι, ο οποίος επίσης αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Ο Ιταλός αμυντικός σήκωσε το τρόπαιο και έδωσε το σύνθημα ώστε η γιορτή να συνεχιστεί και στους δρόμους του Μιλάνου.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ