ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Έτοιμος για το ρόλο του αντί-Ιμπραχίμοβιτς ο Ρέμπιτς

O Άντε Ρέμπιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι για την Serie A
O Άντε Ρέμπιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι για την Serie A ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Ο τραυματισμός του Ιμπραχίμοβιτς σε συνδυασμό με την απουσία του Λεάο αφήνουν ένα μεγάλο κενό στην επίθεση της Μίλαν, με τον Άντε Ρέμπιτς να είναι ο εκλεκτός για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά έχοντας... γραμμή υποστήριξης.

Με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να βγάζει φωτιές σε ένα ακόμα ματς και να φτάνει τα 10 γκολ στις πρώτες 8 αγωνιστικές (σε έξι μόλις ματς, αφού έχασε τις αναμετρήσεις με Κροτόνε και Σπέτσια λόγω κορονοϊού), η Μίλαν πήρε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Νάπολί που την έφερε μόνη στην κορυφή της Serie A.

Η νίκη ήταν ωστόσο πύρρειος για τους ροσονέρι αφού ο "Ίμπρα" υπέστη μυικό τραυματισμό (αποχώρησε στο 79') και σύμφωνα με την ανακοίνωση των Μιλανέζων θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον 10 ημέρες εκτός δράσης μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του με νέα εξέταση.

Τι σημαίνει αυτό για τα πλάνα του Στέφανο Πιόλι από εδώ και πέρα; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ιταλικών ιστοσελίδων που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στα ενδότερα της Μίλαν (Sportmediaset, Milannews), ο Άντε Ρέμπιτς θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να μπει στα παπούτσια του Σουηδού σούπερ σταρ, καλύπτοντας τη θέση στην κορυφή της επίθεσης από τη στιγμή που έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και ο Λεάο.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός των ροσονέρι δεν θα αλλάξει το σχηματισμό με τον οποίο συνηθίζει να παρατάσσει την ομάδα του, με το 4-2-3-1 να παραμένει ως έχει. Όσον αφορά στην τριάδα που θα υποστηρίζει τον Κροάτη στη γραμμή κρούσης;

"Η πρώτη επιλογή είναι να αγωνιστούν από τα αριστερά προς τα δεξιά Καστιγέχο, Τσαλχάνογλου και ένας εκ των Χάουγκε και Μπραχίμ Ντίαθ.

Το δεύτερο πλάνο αφορά την τοποθέτηση του Κρούνιτς στα αριστερά, ενώ το τρίτο πλάνο τοποθετεί τον Λεάο (όταν επιστρέψει) στην κορυφή, τον Ρέμπιτς στη μία πτέρυγα, τον Τσαλχάλογλου πίσω από τον φορ και έναν εκ των Καστιγέχο ή Μπραχίμ Ντίαθ στην άλλη πτέρυγα", αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ