VIRAL

Μίλαν: Χαμός στα social media με το καραφλό λουκ του Ιμπραχίμοβιτς

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα για την Serie A
O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα για την Serie A Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου τον απεικονίζει καραφλό και προκάλεσε "έκρηξη" μηνυμάτων από τους αμέτρητους φανς του στα social media.

To ματς με την Αταλάντα ανήκει στο παρελθόν όπως και η βαριά ήττα με 3-0 για την Μίλαν για την 19η αγωνιστική της Serie A και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των ροσονέρι έχουν γυρίσει σελίδα.

Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν διαφορετικά από τη στιγμή που τα ματς πέφτουν σαν βροχή το ένα δίπλα στο άλλο, με το ερχόμενο ραντεβού τους να είναι άκρως σημαντικό.

Αντίπαλος η Ίντερ στην κοινή τους έδρα, το Σαν Σίρο, σε νοκ-άουτ προημιτελικό του Coppa Italia, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να δίνει το σύνθημα για την έναρξη του "Derby della Madonnina" με έναν ιδιαίτερο και άκρως ασυνήθιστο τρόπο.

Αυτός ήταν να ανεβάσει φωτογραφία από προπόνηση της Μίλαν που τον παρουσιάζει με ξυρισμένο το κεφάλι του, με τη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram να είναι "All In" (Όλα μέσα).

Φωτογραφία που ανέβασε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram
Φωτογραφία που ανέβασε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram INSTAGRAM

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μίντια, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ, με την αλλαγή την οποία υποννοεί ο Σουηδός σούπερ σταρ να είναι επιβεβλημένη μετά την΄ασχημη εμφάνιση κόντρα στην Αταλάντα από τη στιγμή που έρχεται η σπουδαία σύγκρουση με την συμπολίτισσα και άλλοτε ομάδα του, Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ