ΠΑΟΚ

"Μίκρυνε" ξαφνικά ο πάγκος του ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατά τη διάρκεια αγώνα της Super League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης"
Ο Πάμπλο Γκαρσία κατά τη διάρκεια αγώνα της Super League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" EUROKINISSI SPORTS

Η εμφάνιση στην Τρίπολη έδειξε πως στην Τούμπα θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το βάθος του πάγκου, λίγο πριν η αγωνιστική περίοδος μπει στο τελευταίο της κομμάτι και το πιο σημαντικό σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ήττα από τον Αστέρα, οδήγησε σε συμπεράσματα τον Πάμπλο Γκαρσία που μόνο ενθαρρυντικά δεν ήταν. Όχι μόνο γιατί ο Δικέφαλος άφησε τρεις πολύτιμους βαθμούς αλλά γιατί αποδείχθηκε πως το βάθος στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μεγάλο όσο υπολόγιζε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

«Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες» είπε ο Γκαρσία αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να αντιλήφθηκε ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες που πήραν μετά από καιρό φανέλα βασικού, δεν του έδωσαν τις λύσεις που περίμενε.

Το ρίσκο να κρατήσει στον πάγκο Τζόλη και Άντριγια Ζίβκοβιτς δεν βγήκε στον προπονητή του Δικεφάλου. Και αυτό διότι φάνηκε πως ούτε ο Λάμπρου, ούτε ο Μουργκ που έπαιξαν στα άκρα μπορούν να μπουν στα παπούτσια των παικτών που αντικατέστησαν. Έτσι ο Γκαρσία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και τους δύο ποδοσφαιριστές, που θέλησε να προστατέψει ενώ γνώριζε εξ αρχής ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί πολύ απέχει πλέον από τον παίκτη που ξεκίνησε την φετινή σεζόν. Είτε γιατί έχει αλλάξει ο ρόλος του στο Δικέφαλο, είτε γιατί δεν βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν λύση, στο θέμα του συμβολαίου του ο Μαροκινός δεν θυμίζει σε πολλά τον ποδοσφαιριστή που ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Το ντεφορμάρισμα του Ελ Καντουρί θα πρέπει να προβληματίζει έντονα τον Πάμπλο Γκαρσία ενόψει της συνέχειας της συνέχειας, που μετά την Τετάρτη και τον αγώνα με τη Λαμία θα έχει πολλά και σημαντικά ντέρμπι μέχρι το τέλος της σεζόν. Και αυτό διότι δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο ΠΑΟΚ μετρά στον άξονα έναν παίκτη λιγότερο εδώ και ένα μήνα περίπου.

Για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ο λόγος, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στον οποίο και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Βραζιλιάνος τελεί υπό σιωπηλή τιμωρία μετά και τις συστάσεις που του έγιναν.

Το αν θα επανέλθει ή όχι θα κριθεί από τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Για την ώρα δεν υπολογίζεται και έτσι ο μοναδικός μέσος που μοιάζει περισσότερο ανασταλτικός είναι ο Χάρης Τσιγγάρας.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ