ΠΑΟΚ

"Μικρή η διαφορά με ΠΑΟΚ, αποφασίζει την επόμενη εβδομάδα ο Πούκι"

"Μικρή η διαφορά με ΠΑΟΚ, αποφασίζει την επόμενη εβδομάδα ο Πούκι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τις πιθανότητες μεταγραφής του Τέεμου Πούκι στον ΠΑΟΚ μίλησε ο ατζέντης του Φινλανδού φορ, Κάλε Σόρμουνεν, υποστηρίζοντας πως η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ μικρή.

Μέσα σε μια εβδομάδα θα πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του ο Τέεμου Πούκι σύμφωνα με όσα είπε ο ατζέντης του, Κάλε Σόρμουνεν, στο Metropolis 95.5, τονίζοντας παράλληλα ότι τον κύριο ρόλο στην απόφαση του θα διαδραματίσει η οικογένεια του αλλά και οι προοπτικές του συλλόγου.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το μέλλον του Πούκι και την πρόταση του ΠΑΟΚ: "Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη. Ψάχνουμε την καλύτερη λύση και για την οικογένεια του αλλά και για να μπορέσει να βελτιωθεί και ο ίδιος. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής με πολλά γκολ. Η επιλογή θα γίνει με βάση την οικογένεια. Φυσικά και θα παίξουν ρόλο το επίπεδο του πρωταθλήματος, το εάν παίζει στο Champions League η ομάδα αλλά θα κάνει μια επιλογή που θα βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια του".

Για το πότε θα πάρει την απόφαση ο Πούκι: "Νομίζω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχει πάρει την απόφαση του ο Πούκι".

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: "Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ".

Για τις φήμες για τριετές συμβόλαιο: "Είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα".

Για το εάν παίζουν ρόλο τα χρήματα: "Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Ο Πούκι θέλει να πάει σε ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο".

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει ένα δυνατό επιχειρηματία, η Ελλάδα έχει ωραίο φαγητό και ωραίοι άνθρωποι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ