ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Μίχνιεβιτς για Κριχόβιακ: "Δεν ξέρει ούτε ο ίδιος σε τι κατάσταση είναι"

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας © 2019 BORIS GRDANOSKI/AP IMAGES

Ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς μίλησε σε πολωνικά ΜΜΕ, στα οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, για τον οποίο τόνισε ότι δεν ξέρει ούτε ο ίδιος ο μέσος της ΑΕΚ σε τι κατάσταση είναι, λόγω της αγωνιστικής απραγίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς παραχώρησε δηλώσεις στα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρθηκε και στον μέσο της ΑΕΚ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος χθες (20/03) πραγματοποίησε το ντεμπούτο με την Ένωση, ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Ο Μίχνιεβιτς τόνισε ότι το παιχνίδι με τη Σκωτία θα είναι ένα τεστ για τον 32χρονο μέσο, καθώς κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση ετοιμότητας βρίσκεται. Υπενθυμίζεται ότι η Πολωνία θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι με τη Σκωτία στις 24 Μαρτίου, ενώ περιμένει τον νικητή ανάμεσα σε Τσεχία και Σουηδία για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα τελικά στο Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Πολωνίας για τον Κριχόβιακ: "Χθες έπαιξε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ, κατέβασα το παιχνίδι του και το είδα ολόκληρο. Η κάμερα δεν τα δείχνει όλα και είδα κάποια συμπεριφορά".

Το ματς με τη Σκωτία θα είναι ένα τεστ για αυτόν. Δεν έχει παίξει από τον Νοέμβριο, όταν σταμάτησε το ρωσικό πρωτάθλημα. Από τότε, δεν έχει παίξει σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Νομίζω ότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει σε τι κατάσταση είναι και ούτε εμείς το γνωρίζουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ