SERIE A

Μιχαΐλοβιτς: "Θα κρεμάσω στον τοίχο όποιον διαρρέει πληροφορίες στα ΜΜΕ"

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς προχωράει στο γήπεδο πριν τον αγώνα ανάμεσα σε Μπολόνια και Νάπολι στις 8 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πριν τον αγώνα ανάμεσα σε Μπολόνια και Νάπολι MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Έξαλλος ήταν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπολόνια (5/12, 21:45), ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος θέλει να βρει τον παίκτη του που διαρρέει πληροφορίες στα ΜΜΕ.

Η Μπολόνια φιλοξενείται από την Ίντερ για την 10η αγωνιστική της Serie A. Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (4/12) μιλώντας για το σύστημα με το οποίο θα αντιμετωπίσει τους νερατζούρι.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει στα ιταλικά ΜΜΕ ότι η Μπολόνια πρόκειται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο έξαλλος Μιχαΐλοβιτς ήταν ένας τρόπος για να βρει ποιος παίκτης διαρρέει πληροφορίες στους δημοσιογράφους.

"Δοκίμασα έναν νέο τρόπο στην προπόνηση για να καταλάβω ποιος μιλούσε με τους δημοσιογράφους. Θέλω να τον βρω και όταν τον βρω θα τον κρεμάσω στον τοίχο" ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μπολόνια.

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημά του: "Δεν πρόκειται να αλλάξω το σύστημά μου, το έκανα μόνο για να δω τι θα γίνει και όπως πάντα, διέρρευσε στα media. Αν υπάρχει κάποιος που μιλάει μαζί σας για να έχει καλύτερη αξιολόγηση θα δείτε τι θα του κάνω".

Τέλος, τόνισε ότι ίσως η ομάδα του σταθεί λίγο πιο τυχερή κόντρα στην Ίντερ: "Παίζουμε όπως συνηθίζουμε. Ίσως είμαστε λίγο πιο τυχεροί. Συνηθίζουμε να επιτρέπουμε ένα γκολ κάθε φορά που γίνεται σουτ στον στόχο. Άλλες ομάδες δέχονται περισσότερα σουτ, αλλά δεν επιτρέπουν να δεχθούν γκολ".

Η Μπολόνια βρίσκεται στην 10η θέση της Serie A με 12 βαθμούς μετρώντας τέσσερις νίκες, πέντε ήττες και καμία ισοπαλία.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ