ΠΑΟΚ

Μιχαηλίδης: "Πήραμε το μάθημά μας"

Ο Μιχαηλίδης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κρασνοντάρ
Ο Μιχαηλίδης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κρασνοντάρ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης, τόνισε ότι η ήττα από την Αϊντχόφεν δεν πρέπει να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στη NOVA για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (29/11, 17:15, Novasports 2), τον οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν: "Ναι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Πάντα πρέπει να αφήνεις πίσω σου μία ήττα και να συγκεντρώνεσαι στο επόμενο παιχνίδι, προκειμένου να επιστρέψει το ηθικό εκεί που πρέπει".

Για το αν έχουν μελετήσει τα αίτια της ήττας: "Θα το αναλύσουμε με τον προπονητή κάποια στιγμή. Τώρα δεν υπάρχει χρόνος, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε στη Λαμία".

Για το αν το παιχνίδι είναι μία κακή παρένθεση μετά από τις τέσσερις σερί νίκες: "Δεν μπορώ να το πω αυτό. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος και το πληρώσαμε".

Για το αν θα αποτελέσει μάθημα η ήττα: "Κάθε στραβοπάτημα είναι ένα μάθημα για εμάς. Μαθαίνουμε από τις ήττες, αλλά όπως είπα το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε".

Για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία: "Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς σίγουρα υπάρχει κούραση από τα σερί παιχνίδια και τα ταξίδια. Είναι μία καλή ομάδα, άσχετα με τη θέση στην οποία βρίσκεται. Είναι ιδιαίτερο και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι".

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος: "Περιμένουμε τη Λαμία να καθίσει πίσω, λόγω και της διαφοράς δυναμικότητας που υπάρχει. Θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις που θα επιχειρήσουν και τις στημένες φάσεις".

Για το αν η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει οδηγό για την αναμέτρηση στη Λαμία: "Παίξαμε καλά κόντρα στον ΠΑΣ, κερδίσαμε σχετικά εύκολα, οπότε μπορούμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεία".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ