ΠΑΟΚ

Μιχαηλίδης: "Ήταν μια δύσκολη περίοδος με πόνο και αγωνία, επέλεξα να γίνω πιο δυνατός"

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης INTIME

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη την περσινή σεζόν και έστειλε μήνυμα με post στο Instagram.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τη Φαρούλ Κοστάντζα. Η επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του αποτελεί και ορόσημο για τον Έλληνα αμυντικό αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που την αντιμετώπισε και ίδιος, καθώς έστειλε μήνυμα με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί οκτώ φορές την τρέχουσα σεζόν με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, ενώ ήταν στο πάγκο στα παιχνίδια με Βόλο (τελευταίο της κανονικής διάρκειας) και Άρη (πρεμιέρα των playoffs).

"Ήταν μια δύσκολη και μοναχική περίοδος με πολύ πόνο και αγωνία. Μια περίοδος επαναξιολόγησης και τοποθέτησης νέων προτεραιοτήτων. Μια περίοδος που είτε γίνεσαι πιο δυνατός είτε «σπας» .

Επέλεξα το πρώτο και ήδη χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη περίοδο ως μια δύναμη για να σχεδιάσω το μέλλον μου με βάση τα - μέχρι τώρα- διδάγματα. Συνεχίζεται…", έγραψε ο στόπερ του Δικεφάλου στην ανάρτησή του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ