ΑΕΛ

Μιχαήλ: "Θα γίνω γραφικός, αλλά δεν μπορώ να μη ζητήσω πάλι συγγνώμη"

Μιχαήλ: "Θα γίνω γραφικός, αλλά δεν μπορώ να μη ζητήσω πάλι συγγνώμη"
Ο Αλέξης Μιχαήλ μετά την ήττα (0-1) της ΑΕΛ από τον Απόλλωνα Σμύρνης PRINT SCREEN VIDEO

Ο Αλέξης Μιχαήλ ήταν απογοητευμένος από τη νέα ήττα (0-1) της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, από τον Απόλλωνα αυτή τη φορά, ζήτησε περισσότερη προσπάθεια από όλους και ζήτησε πάλι συγγνώμη. (VIDEO)

Περίλυπος ήταν ο Αλέξης Μιχαήλ μετά την ήττα (0-1) της ΑΕΛ από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος στόπερ ανέφερε:

"Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο, βέβαια δεν κάναμε τις κλασικές ευκαιρίες, ούτε εμείς ούτε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει σε κανένα σημείο. Δεν ήμασταν η ομάδα που καιγόταν για το παιχνίδι. Μεγάλη στεναχώρια, δύσκολος δρόμος και πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Δεν ξέρω πώς.

Το ξαναείπα, το ξαναλέω και θα το λέω όσο μένουν αρκετά παιχνίδια: Η εικόνα αυτή δεν αντικατοπτρίζει την ιστορία και τη φανέλα της ΑΕΛ, αυτή η ομάδα είναι μεγάλη. Ζήτησα συγγνώμη τις προάλλες, δεν μπορώ να μη ζητήσω πάλι συγγνώμη. Θα γίνω γραφικός, πείτε με όπως θέλετε, αλλά αυτή η ομάδα είναι μεγάλη. Πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι.

Όταν κάτι το θες τόσο πολύ και δεν πεθαίνεις στο γήπεδο και δεν κάνεις κατάθεση ψυχής, δεν θα σου δοθεί. Θέλει παραπάνω προσπάθεια από όλους μας".

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 13η και προτελευταία θέση με απολογισμό 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες.

TAGS ΑΕΛ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ