PREMIER LEAGUE

Μια εβδομάδα άδεια στη Λέστερ

Μια εβδομάδα άδεια στη Λέστερ

Η Λέστερ έχει την επόμενη υποχρέωσή της για το πρωτάθλημα στις 27 Φεβρουαρίου και ο Κλάουντιο Ρανιέρι έδωσε άδεια μιας εβδομάδας στους παίκτες του για να γεμίσουν τις μπαταρίες του για την συνέχεια της Premier League.

Αν και βρέθηκε κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Emirates, η Λέστερ δεν άντεξε και έχασε 2-1 από την Άρσεναλ με γκολ στο 95' του Γουέλμπεκ. Παρ' όλα αυτά, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα στο +2 από Άρσεναλ και Τότεναμ και έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι θέλει τους παίκτες του φρέσκους για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές και θα πρέπει όλοι να δώσουν το 100% για να ολοκληρωθεί το απόλυτο θαύμα. Έτσι, λοιπόν, παρά την ήττα έδωσε μια εβδομάδα άδεια στους παίκτες του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που έκαναν στα ματς με Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, όπου μάζεψαν έξι βαθμούς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Λονδίνου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως "η εμφάνιση ήταν καλή. Είχαμε ένα μικρό στοίχημα με τους παίκτες και μου είπαν ότι αν έπαιρναν εννέα βαθμούς με Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ, να τους έδινα μια εβδομάδα άδεια. Πήραμε έξι βαθμούς, αλλά σκέφτηκα ότι είμαστε ok. Τους είπα να πάνε σπίτια τους και θα τα πούμε τη μεθεπόμενη Δευτέρα, διότι το αξίζετε. Μπορούν να πάνε όπου θέλουν".

Ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως θα πάει στη Ρώμη, θέλοντας να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί, ώστε να επιστρέψει φρέσκος για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Λέστερ δεν έχει υποχρέωση για το πρωτάθλημα λόγω του ότι την άλλη εβδομάδα υπάρχει Κύπελλο Αγγλίας, στο οποίο δεν συμμετέχει. Έτσι, λοιπόν, υπάρχει ένα μεγάλο κενό, το οποίο άπαντες στις "αλεπούδες" θα εκμεταλλευτούν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ