LIGUE 1

Μετς - Μαρσέιγ 1-2: Ο Μίλικ την κράτησε στη δεύτερη θέση

Ο Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Αρκάντιους Μίλικ λύτρωσε τη Μαρσέιγ στην έδρα της ουραγού Μετς και της έδωσε τη νίκη που την απομακρύνει από Νις και Στρασμπούρ στο κυνήγι της 2ης θέσης της Ligue 1.

Η αποστολή της Μαρσέιγ στη Μετς αποδείχθηκε πιο δύσκολη από όσο φάνταζε αρχικά. Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά τελικά λύγισαν με 1-2 για την 25η αγωνιστική της Ligue 1 από ένα ψαλίδι του Αρκάντιους Μίλικ στα τελευταία λεπτά.

Οι Μασσαλοί ήταν ανώτεροι και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρουν ευρεία νίκη, αλλά τελικά στάθηκαν αρκετά τυχεροί. Στο 26' ο Σεντρίκ Μπακαμπού εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα στην περιοχή της Μετς και από κοντά σημείωσε το δεύτερο τέρμα του σε τρεις αγώνες με τη Μαρσέιγ και στο 82' η μπάλα έφτασε με τυχερό τρόπο στον Μίλικ, ο οποίος έκανε κοντρόλ και ένα "ψαλίδι" για το 2-1. Ενδιάμεσα, ο Χαμπίμπ Μαϊγκά είχε ισοφαρίσει για τους ουραγούς της βαθμολογίας, που δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από τον πάτο.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ