ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Ήμασταν τυχεροί, ήταν εξαιρετικός ο Σούλης σήμερα"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τυχερός κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ μίλησε με καλά λόγια για τον τερματοφύλακά του, Βασίλη Σούλη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε πολύ κοντά στο να πετύχει ένα σπουδαίο διπλό στο Ηράκλειο (λόγω και των απουσιών που είχε), ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 90+3' από τον ΟΦΗ.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς, ότι η ομάδα του ήταν τυχερή, καθώς ναι μεν θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αλλά θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα γκολ. Τέλος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Βασίλη Σούλη, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Ήμασταν τυχεροί, ο ΟΦΗ είχε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά θα μπορούσαν να είχαν μπει και 3-4 γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό. Να επιστρέψουν τα παιδιά που ήταν άρρωστοι και να πάμε πιο δυνατά στο επόμενο παιχνίδι".

Για το πώς ήταν η εβδομάδα: "Είναι δύσκολο και αγωνιστικά και προπονητικά. Βέβαια είναι περισσότερο ψυχολογικά. Φοβάσαι για τα παιδιά που αρρώστησαν, αλλά και τους υπόλοιπους, μιας και ο ιός κυκλοφορεί. Ελπίζω να γίνουν σύντομα καλά τα παιδιά και να συνεχίσουμε όλοι μαζί".

Για τον Βασίλη Σούλη: "Και ο Σούλης από εμάς ήταν εξαιρετικός, ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Καμιά φορά κοιτάμε τους παίκτες που δεν είναι καλοί. Αλλά σήμερα θα το πω. Έλειπαν ο Σνάιντερ και ο Γκαρντάφσκι, που έκαναν τους υπόλοιπους να παίζουν με 10 και 20% παραπάνω".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ