ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς για το μέλλον του: "Δεν υπάρχει κάτι για να ανακοινωθεί"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, σε ερώτηση για το αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα απάντησε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ούτε κάτι για να ανακοινωθεί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Άρη (17/5, 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Ηρακλής Μεταξάς ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα απαντώντας πως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Οι δηλώσεις του Μεταξά:

Για το αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα: "Για να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κιόλας με αυτό το θέμα για να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά μετά, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου και όταν υπάρχει κάτι νεότερο και επίσημο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Ειλικρινά σας λέω δεν υπάρχει τίποτα για να ανακοινωθεί προς τα έξω".

Για το αν ισχύει η φήμη για αποχώρησή του: "Ουσιαστικά πάμε τώρα στα αγωνιστικά γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ".

Γιατί δεν βγήκε μία ανακοίνωση διάψευσης για όλα αυτά: "Εγώ είπα ό,τι είχα να πω και στέκομαι σε αυτό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα νεότερο".

Για τη συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣ: "Πάντα συζητάμε με τον πρόεδρο, γνωρίζει τις σκέψεις μου, εγώ τις δικές του, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε. Όταν υπάρξει θα το μάθετε. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα νεότερο να ανακοινώσω. Μίλησα και μιλάω συνέχεια με τον πρόεδρο".

Για το παιχνίδι με τον Άρη: "Θέλω να κοιτάω τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με τη σκέψη πώς μπορώ να κερδίσω. Για να έχεις μία επιτυχία συμμετέχει όλη η ομάδα και όλο τιμ και όλοι οι παίκτες είτε παίζουν είτε όχι βασικοί. Ειδικά εκείνοι που δεν παίζουν έχουν πολύ σημαντικό ρόλο με τη συμπεριφορά τους, τον χαρακτήρα τους. Απλά στα δύο τελευταία παιχνίδια φάνηκαν οι ελλείψεις. Και δεν μας έφτανε ο κορονοϊός και οι τραυματισμοί, ήρθε και η γαστρεντερίτιδα και μείναμε με λίγους παίκτες στον πάγκο. Ο Οικονομόπουλος έπαιξε άρρωστος, ο Καραχάλιος στο ζέσταμα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε και λυπάμαι που στο τέλος μας πιάνει αυτό το κακό και δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αύριο πάλι δεν θα είμαστε πλήρεις. Ελπίζω να είμαστε όμως λίγο καλύτερα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο κόσμος που συμμετείχε κι αυτός στην επιτυχία μας τον ευχαριστούμε κι εγώ και οι παίκτες. Μας έκανε πολύ καλό ο κόσμος".

Για το αν θα εισηγηθεί αλλαγές στο ρόστερ: "Το ρόστερ θα αλλάξει υποχρεωτικά, γιατί θα φύγουν κάποιοι παίκτες που το ξέρουμε. Μπορεί να φύγουν κι άλλοι. Νομίζω ότι θα βοηθούσε λίγο παραπάνω βάθος, ώστε να κοιτάς πίσω σου και να λες θα κάνω μία αλλαγή με την ελπίδα να κρατήσουμε το επίπεδο ή να καλυτερέψουμε. Νομίζω ότι θα έκανε καλό στην ομάδα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ