ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Δουλεύαμε γι' αυτή τη νίκη, είμαστε στον σωστό δρόμο"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ INTIME

Ο Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε ότι η ομάδα του δούλεψε για αυτό το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΣ είναι στο σωστό δρόμο, με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το ματς ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δούλευε αυτή τη νίκη στα playoffs, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που βλέπει από την ομάδα του να δείχνει στα παιχνίδια, αυτά που δοκιμάζουν και στις προπονήσεις, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς στη NOVA: Για το ματς: "Αυτό περιμέναμε γι' αυτό δουλεύαμε. Τόσο καιρό κάναμε κάποια μικρά βήματα και αυτό φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια. Τελικά φτάσαμε στη νίκη".

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του: "Τόσο τα τρία γκολ με την ΑΕΚ αλλά και σήμερα, το πρώτο γκολ που ήταν οφσάιντ, αν ήταν, βγήκαν με πολύ όμορφες συνεργασίες. Με αυτό χαίρομαι κυρίως, που δηλαδή κάνουμε ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις".

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΣ έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα playoffs: "Δεν νομίζω, και με τον Ολυμπιακό κάναμε καλή εμφάνιση σε ένα λίγο πιο δύσκολο παιχνίδι. Αλλά και με την ΑΕΚ που κάναμε κάποια λάθη μόνο αμυντικά, και τα τρία παιχνίδια έδειξαν πως είμαστε στον σωστό δρόμο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ