ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μεταγραφές: Η Τσέλσι ξόδεψε περισσότερα απ' ότι όλοι οι σύλλογοι της Bundesliga μαζί

Ο Μιχάιλο Μούντρικ
Ο Μιχάιλο Μούντρικ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Η νέα διοίκηση της Τσέσλι ξόδεψε συνολικά για την ενίσχυσή της μέσα στη σεζόν 2022-23 πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό μεγαλύτερο απ' όσα έδωσαν όλοι οι οι σύλλογοι της Bundesliga. Οι 10 ομάδες που δαπάνησαν τα περισσότερα.

Τα ποσά που δαπάνησαν ξανά οι ομάδες για την ενίσχυσή τους μέσα στη σεζόν 2022-23 προκαλούν ζάλη, αφού δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για ποδοσφαιριστές.

Εκείνη που ξόδεψε τα περισσότερα ήταν με διαφορά η Τσέλσι. Οι μπλε για να ενισχυθούν έδωσαν περίπου 611.49 εκατομμύρια ευρώ έχοντας χαοτική διαφορά από το δεύτερο.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση της σχετική λίστας ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους κόκκινους διαβόλους να δίνουν περίπου 243.28 εκατομμύρια ευρώ.

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το μέγεθος των χρημάτων που έδωσε η Τσέλσι για να ενισχυθεί αρκεί να πούμε ότι ξεπερνά το συνολικό ποσό που ξόδεψαν μαζί όλες οι ομάδες της Bundesliga.

Ο σύλλογος που έδωσε τα περισσότερα στο πρωτάθλημα της Γερμανίας ήταν η Μπάγερν, η οποία έριξε στο μεταγραφικό παζάρι 145,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όλες οι ομάδες μαζί ξόδεψαν 555 εκατομμύρια ευρώ.

Τα συνολικά έξοδα των ομάδων για μεταγραφές τη σεζόν 2022-23

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ