VIRAL

Μέσι: Υπέγραψε στην πλάτη οπαδού μετά από το δεύτερο γκολ του κόντρα στην Τζαμάικα

Μέσι: Υπέγραψε στην πλάτη οπαδού μετά από το δεύτερο γκολ του κόντρα στην Τζαμάικα
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η λατρεία για τον Λιονέλ Μέσι οδήγησε έναν οπαδό να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο μετά από γκολ του Pulga απέναντι στην Τζαμάικα και να βάλει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να υπογράψει στην πλάτη του.

Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης της Αργεντινής με την Τζαμάικα, ακόμα και έτσι όμως τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα με το ρεσιτάλ που έδωσε λίγο πριν το φινάλε.

Στο 86' έκανε το 2-0 με όμορφη προσπάθεια εκτός περιοχής και στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το 90ο γκολ του με τη φανέλα της αλμπισελέστε να "προκαλεί" ένα εντυπωσιακό σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα, με έναν -γυμνό από τη μέση και πάνω- οπαδό να εισβάλλει στο χορτάρι και να "πείθει" τον Pulga να υπογράψει αυτόγραφο στην πλάτη του, δευτερόλεπτα πριν τον φτάσουν οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου και τον ακινητοποιήσουν.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον οπαδό, έπεσαν με φόρα πάνω στον Μέσι ο οποίος σπρώχτηκε πάνω στον "χαμό" που δημιουργήθηκε.

TAGS VIRAL ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ