ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Βγήκε στο μπαλκόνι για να χαιρετήσει και αποθεώθηκε απ' τους φίλους της Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι χαιρετάει το συγκεντρωμένο πλήθος κάτω από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει έπειτα από την άφιξή του στο Παρίσι για να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν | Τρίτη 10 Αυγούστου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι χαιρετάει το συγκεντρωμένο πλήθος κάτω από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει έπειτα από την άφιξή του στο Παρίσι για να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν | Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 © 2021 ADRIENNE SURPRENANT/ASSOCIATED PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι δεν απογοήτευσε τους φίλους της Παρί που είχαν κατακλύσει το δρόμο έξω από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε την Τρίτη και βγήκε να τον χαιρετήσει από το μπαλκόνι του.

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της μετακίνησής του στην Παρί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του Παρισιού όπου θα διαμείνει το βράδυ της Τρίτης.

Φίλοι των Παριζιάνων είχαν περικυκλώσει το κτίριο από την άφιξη του Αργεντινού στη γαλλική πρωτεύουσα, περιμένοντάς τον να φτάσει κάποια στιγμή.

Όταν έφτασε στο "Le Royal Moceau", γνώρισε την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος και απάντησε με έναν λιτό χαιρετισμό.

Παρ' όλα αυτά, οι φίλαθλοι δεν διαλύθηκαν όταν ο Μέσι ανέβηκε στο δωμάτιό του και τον περίμεναν για μία εμφάνιση ακόμα. Ο 34χρονος επιθετικός δεν τους απογοήτευσε και βγήκε στο μπαλκόνι μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε για ακόμα μία φορά.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ