ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Το φάουλ-μοιρογνωμόνιο στο ζέσταμα πριν το Βραζιλία-Αργεντινή που διεκόπη

Το φάουλ-μοιρογνωμόνιο του Μέσι στο ζέσταμα πριν το Βραζιλία-Αργεντινή που διεκόπη
Το φάουλ-μοιρογνωμόνιο του Μέσι στο ζέσταμα πριν το Βραζιλία-Αργεντινή που διεκόπη PRINT SCREEN TWITTER: FOOTBALL TEKKERS

Ο Λιονέλ Μέσι στο ζέσταμα πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Βραζιλία - Αργεντινή εκτέλεσε ένα φάουλ-μοιρογνωμόνιο, με την μπάλα να παίρνει απίστευτο φάλτσο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ζέσταμα πριν την έναρξη του Βραζιλία - Αργεντινή και για μία ακόμα φορά εντυπωσίασε. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εκτέλεσε ένα φάουλ-μοιρογνωμόνιο με τρομερή τεχνική, με την μπάλα να παίρνει απίστευτο φάλτσο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Ν. Αμερική κράτησε μόλις επτά λεπτά, εξαιτίας της εφόδου της αστυνομίας για την σύλληψη τεσσάρων παικτών των φιλοξενούμενων,

Η αστυνομία της Βραζιλίας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της "Αρένα Κορίνθιανς" του Σάο Πάουλο, προκειμένου να συλλάβει 4 παίκτες της "αλμπισελέστε", με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακόπτεται οριστικά.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ