ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Πέταξε για το Παρίσι ο Αργεντινός προκειμένου να υπογράψει στην Παρί

Κόσμος περιμένει τον Λιονέλ Μέσι στο αεροδρόμιο του Παρισιού
Κόσμος περιμένει τον Λιονέλ Μέσι στο αεροδρόμιο του Παρισιού @ 2021 FRANCOIS MORI / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον γνωστό Γάλλο δημοσιογράφο, Μοχάμεντ Μπουχαφσί, ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να προσγειωθεί στο Παρίσι στις 16:00, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Παρί. Μάλιστα, η γυναίκα του, Αντονέλα, δημοσίευσε μέσω των social media, μία φωτογραφία με τον Μέσι μέσα από το αεροπλάνο.

Μετά το "στήσιμο" τις δύο προηγούμενες ημέρες στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν, η πολυπόθητη άφιξη του Λιονέλ Μέσι στη γαλλική πρωτεύουσα αναμένεται εντός ολίγου. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί, με τον 34χρονο σούπερ σταρ να προσγειώνεται στο Μπουρζέ στις 16:00, σύμφωνα με τον πρώην Γάλλο δημοσιογράφο του RMC, Μοχάμεντ Μπουχαφσί.

Τα τελευταία δύο 24ώρα το Παρίσι κινείται στον αστερισμό του Μέσι, με τους φίλους των Παριζιάνων να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο της γαλλικής πρωτεύουσας από την Κυριακή (8/8).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, γι' αυτόν το λόγο, κάθε φορά που έβλεπαν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται στην πίστα του αεροδρομίου τη Δευτέρα (9/8), άρχιζαν να πανηγυρίζουν θεωρώντας ότι αυτό είναι το σκάφος που μεταφέρει τον "Pulga".

Η σύζυγος του Αργεντινού, Αντονέλα, δημοσίευσε μέσω των social media, μία φωτογραφία με τον Μέσι μέσα από το αεροπλάνο, γράφοντας: "Τα πάντα για μία νέα περιπέτεια μαζί και οι πέντε".

Η φωτογραφία του Μέσι με την Αντονέλα μέσα από το αεροπλάνο πριν την άφιξή του στο Παρίσι
Η φωτογραφία του Μέσι με την Αντονέλα μέσα από το αεροπλάνο πριν την άφιξή του στο Παρίσι PRINT SCREEN INSTAGRAM: ANTONELAROCCUZZO
TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ