ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Σφαγή στα πόδια του με φαβορί την Παρί

Ο Λιονέλ  Μέσι με το Νεϊμάρ στον τελικό του Κόπα Αμέρικα
Ο Λιονέλ Μέσι με το Νεϊμάρ στο Κόπα Αμέρικα © 2021 /SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι κυκλοφορεί ελεύθερος και ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του έχουν αρχίσει. Παρί, Μάντσεστερ Σίτι μπροστάρηδες στη συγκεκριμένη μάχη.

Και τώρα τι; Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι; Αυτό είναι το επόμενο ερώτημα όλων των ποδοσφαιρόφιλων του πλανήτη που δεν περίμεναν πως θα έρθει ποτέ η μέρα που ο Αργεντινός θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα με την οποία μεγαλούργησε.

Ήδη όμως και με λίγες μόλις ώρες να έχουν περάσει από την ανακοίνωση του διαζυγίου υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες ξένων δημοσιογράφων αλλά και δημοσιευμάτων στο εξωτερικό που κάνουν λόγο για "σφαγή" στα πόδια του Αργεντινού σταρ με... φαβορί όμως την Παρί Σεν Ζερμέν που τον ήθελε διακαώς τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα και μια φωτογραφία που ανέβασε την Τετάρτη το βράδυ ο Νεϊμάρ στο instagram έχοντας αγκαλιά τον Μέσι και τους συμπαίκτες Ντι Μαρία, τον Βεράτι, Παρέδες που είναι συμπαίκτες του στην Παρί έχει ανάψει φωτιές και κάνει λόγο για μια εικόνα από το μέλλον.

Την ίδια ώρα όμως και η Μάντσεστερ Σίτι που το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Γκρίλις αντί 100 εκατ. λίρων ίσως μπει δυνατά στο παιχνίδι διεκδίκησης του ελέω και του Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Σίτι και έχει εξαιρετική σχέση με τον Αργεντινό σταρ.

Χωρίς φυσικά να αποκλείονται και άλλες ομάδες από την Αγγλία όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φαίνονται διατεθειμένες το καλοκαίρι για μεγάλες μεταγραφές.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ