ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Σε σοκ ο Αργεντινός σύμφωνα με την "Mundo Deportivo"

Ο Λιονέλ Μέσι αντιδρά σε χαμένο γκολ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα στο Καμπ Νόου
Ο Λιονέλ Μέσι αντιδρά σε χαμένο γκολ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η "Mundo Deportivo" αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι δεν περίμενε να χωρίσουν οι δρόμοι του με τη Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε σοκ, και για αυτό ακόμα δεν έχει αποχαιρετήσει τους οπαδούς των "μπλαουγκράνα".

Αυτό που περίμεναν άπαντες μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι ήταν η πρώτη δήλωση του Αργεντινού και το αντίο του μετά από τόσα ένδοξα χρόνια στους Καταλανούς. Κάτι που δεν έγινε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (5/8) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" αυτό συνέβη καθώς ο Αργεντινός ήταν σε σοκ.

Δεν περίμενε την εξέλιξη που σημειώθηκε και το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα καθώς είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε και όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης ο Μέσι ο οποίος έχει επιστρέψει από την Τετάρτη θέλει να "ζυγίσει" καλά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, να ξεπεράσει το σοκ της αποχώρησης του και να προβεί σε μια επίσημη δήλωση αποχαιρετισμού μέσω ανακοίνωσης του.

Είναι δεδομένο πως ο Μέσι δεν θέλει να φύγει χωρίς να πει αντίο στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα αλλά την ίδια ώρα θέλει να περάσουν λίγες ώρες, να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση και εν συνεχεία να τοποθετηθεί.

Η "Mundo Deportivo" επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη για να τονίσει πως ο Μέσι είναι σε σοκ καθώς ο ίδιος επέστρεψε την Τετάρτη από την Ίμπιζα όπου έκανε διακοπές για να υπογράψει την Πέμπτη το νέο του συμβόλαιο αλλά τελικά ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπογράψει.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ