ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Μέσι σε Λεβαντόβσκι: "Ρόμπερτ, αξίζεις τη δική σου Χρυσή Μπάλα"

Ο Μέσι στην ομιλία του μετά την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του
Ο Μέσι στην ομιλία του μετά την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τις επτά Χρυσές Μπάλες στην καριέρα του, ωστόσο όταν παρέλαβε το πολύτιμο βραβείο απευθύνθηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που κατετάγη στη 2η θέση της λίστας, τονίζοντας ότι άξιζε να είναι ο κάτοχος του βραβείου το 2020.

Ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε για 7η φορά τη Χρυσή Μπάλα και άφησε ακόμα πιο πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έμεινε στις 5 κατακτήσεις. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος τιμήθηκε με το νέο βραβείο του France Football ως ο κορυφαίος παίκτης του 2021, βρέθηκε στη 2η θέση της λίστας.

Κατά την παραλαβή του ιστορικού βραβείου από τον Αργεντινό, απευθύνθηκε στον Πολωνό σταρ της Μπάγερν τονίζοντας πως την περασμένη σεζόν άξιζε να είναι εκείνος ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

"Ρόμπερτ, αξίζεις τη δική σου Χρυσή Μπάλα. Πέρυσι, όλοι συμφώνησαν ότι εσύ ήσουν ο μεγάλος νικητής αυτού του βραβείου για το 2020", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Pulga".

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να παλεύω με τη νέα μου ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου από την Μπαρτσελόνα και όλους από την Αργεντινή, είναι όνειρο μετά από μάχες τόσων χρόνων να νικήσω με την Αργεντινή το Copa America. Ήταν εκπληκτική εμπειρία. Είναι ιδιαίτερο για μένα που βρίσκονται εδώ άνθρωποι της Μπαρτσελονα και φυσικά η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ποδοσφαίρου έχω ακόμα αλλά ελπίζω να είναι πολλα ακόμα επειδή το διασκεδάζω πολύ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ