ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Ο Γκουαρδιόλα έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο, όλοι ήθελαν να τον αντιγράψουν"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Λιονέλ Μέσι αγκαλιασμένοι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Λιονέλ Μέσι αγκαλιασμένοι © 2012 ANDRES KUDACKI / AP IMAGES

Με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε την τετραετία 2008-2012 12 τίτλους και μιλώντας στη συνέντευξή του Universo Valdano για τον Ισπανό τόνισε πως έχει κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, γιατί όλοι ήθελαν να τον αντιγράψουν.

Για μία τετραετία Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρδιόλα συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα και πανηγύρισαν την κατάκτηση 12 τίτλων.

Ο Ισπανός τεχνικός σηματοδοτεί μία από τις πιο επιτυχημένες εποχές του καταλανικού συλλόγου, που είχε ενθουσιάσει άπαντες με το καταπληκτικό, φαντασμαγορικό ποδόσφαιρο που έπαιζε.

Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι Universo Valdano, που θα μεταδοθεί ολόκληρη τη Δευτέρα (14/11) στις 10:00 στο Movistar Fútbol, ο Αργεντινός αναφέρεται στον Γκουαρδιόλα, τονίζοντας πως ήταν τόσο καλός, που τελικά έκανε "κακό" στο ποδόσφαιρο.

"Ο Γκουαρδιόλα έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό που κάναμε φαινόταν τόσο απλό που όλοι ήθελαν να τον αντιγράψουν. Μετά από εκείνη την περίοδο συνάντησα πολλούς Γκουαρδιόλα εκεί έξω.

Χωρίς αμφιβολία παρακολουθεί με ξεχωριστό, ιδιαίτερο τρόπο τους αγώνες, τους προετοιμάζει και μπορεί να μεταφέρει αυτό ακριβώς που σου είπε", ανέφερε ο Μέσι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ