ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μέσι: Μέσα στον Φεβρουάριο οι τελικές συζητήσεις με την Παρί για την επέκταση του συμβολαίου του

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 2022 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Τέλη Φεβρουαρίου θα λάβουν χώρα οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον της συνεργασίας τους και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει deal.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον του στο Παρίσι δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και την Mundo Deportivo αυτό πρόκειται να γίνει μέσα στον Φεβρουάριου.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές όλο αυτό το διάστημα, όμως οι συζητήσεις πρόκειται να ενταθούν προς τα τέλη του Φεβρουαρίου. Ο Pulga θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στα δύο ματς κόντρα στην Μπάγερν για το Champions League, και στη συνέχεια θα γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις.

Στόχος η επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, με την Παρί να αναβαθμίζει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Mundo Deportivo αναφέρει πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι αρκετά δύσκολο και μάλιστα ο πατέρας του Μέσι έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με τον Κελαϊφί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ