ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μέσι: "Η πρόκριση της Αργεντινής στο Μουντιάλ ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε μία ξεχωριστή χρονιά"

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ © 2021 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι με ανάρτηση στα social media εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίηση και χαρά του για την πρόκριση της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσει να δουλεύει για να πετύχει και με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Αργεντινή μπορεί να έμεινε στο 0-0 με τη Βραζιλία στο Σαν Χουάν, ύστερα από τις απώλειες όμως της Κολομβίας, της Χιλής και της Ουρουγουάης πήρε και τυπικά το "εισιτήριο" της πρόκρισης και πλέον δεν ανησυχεί για το αν θα ταξιδέψει στο Κατάρ για την τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος την Πέμπτη (17/11) επέστρεψε στη Γαλλία, μέσω ανάρτησής του στα social media εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της συνέχειας.

"Μόλις προσγειώθηκα στο Παρίσι με την απέραντη χαρά που πέτυχα τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Είναι χωρίς αμφιβολία το κερασάκι στην τούρτα μιας πολύ ιδιαίτερης χρονιάς που ζήσαμε μαζί με την Αργεντινή. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλη την αγάπη που μας δίνετε. Τον Ιανουάριο θα τα ξαναπούμε.

Τώρα είναι ώρα να αλλάξουμε, γιατί επίσης, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να δουλέψω για να τα πετύχω τους στόχους που θέσαμε με την Παρί. Απομένει μόνο ενάμιση μήνας πριν από το 2022 και θα ήθελα να τελειώσει φέτος η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με περισσότερες καλές στιγμές που μπορούμε να πετύχουμε στη Γαλλία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σταρ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ