ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Η Παρί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ομάδες, μπορεί να κατακτήσει το Champions League"

Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ
Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Παρί Σεν Ζερμέν ότι η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο και να κατακτήσει το Champions League τη φετινή σεζόν.

Ο στόχος του Champions League για την Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή σεζόν είναι σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι εφικτός. Ο Αργεντινός σταρ μίλησε στο επίσημο κανάλι των Παριζιάνων, εξηγώντας ότι η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Ο σύλλογος του Παρισιού έχει το προβάδισμα απέναντι στη Ρεάλ, χάρη στο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 90+5', με την πρόκριση να κρίνεται στη Μαδρίτη στις 9 Μαρτίου.

"Η Παρί είναι ένας σύλλογος που μεγαλώνει εδώ και καιρό, έχει τεράστιες φιλοδοξίες και δεν σκοπεύει να σταματήσει. Είναι ήδη μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ιστορικούς συλλόγους.

"Η κατάκτηση του Champions League είναι περίπλοκη, γιατί είναι μια διοργάνωση όπου κάθε λεπτομέρεια, κάθε λάθος μπορεί να σε αφήσει εκτός. Έχουμε μια ομάδα που σίγουρα μπορεί να ανταγωνιστεί άλλες για να κερδίσει το Champions League, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Δεν κερδίζει πάντα αυτός που το αξίζει περισσότερο", υποστήριξε ο Αργεντινός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του:

"Ήξερα ήδη τον Ντι Μαρία και τον Νεϊμάρ. Τον Κιλιάν όχι, ούτε καν έξω από το γήπεδο. Αλλά σιγά σιγά γνωριζόμαστε, ειδικά στο γήπεδο. Φυσικά και είναι χαρά μου να παίζω με τους καλύτερους, ήμουν στην Μπαρτσελόνα για πολύ καιρό παίζοντας με τους καλύτερους και τώρα θέλω να συνεχίσω εδώ στην Παρί Είμαι χαρούμενος και θέλω να το εκμεταλλευτώ".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ