ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Η μονομαχία μας με τον Κριστιάνο θα μείνει στην ιστορία"

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελευταίο "Clasico" που έπαιξαν ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του "Clasico" AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε για την κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρολάντο και τον ρόλο που έπαιξαν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε αυτήν.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα της καριέρας του. Ο Αργεντινός μίλησε και για την κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λίο τόνισε ότι η μονομαχία που είχαν οι δύο τους είναι κάτι που θα παραμείνει στην ιστορία. "Η μονομαχία μας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ξεχωριστή και θα μείνει στην ιστορία. Κράτησε πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να παραμείνεις σε αυτά τα επίπεδα για πολλά χρόνια. Οι ομάδες μας ήταν επίσης απαιτητικές, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι δυο μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Αυτή η κόντρα που είχαμε για τόσο πολλά χρόνια είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Η μονομαχία μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολύ καλή σε προσωπικό επίπεδο και νομίζω ο κόσμος την απόλαυσε" τόνισε αρχικά.

Για τις αναμετρήσεις με την Ρεάλ: "προφανώς όταν έπαιζε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο, τα ματς ήταν ξεχωριστά, με αυτούς πάντα είναι, όμως με τον Κριστιάνο στο χορτάρι είχε ένα ιδιαίτερο νόημα. Τώρα ανήκει στο παρελθόν, τώρα ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ