ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι δεν χάνει τις ελπίδες της για την απόκτηση του Pulga

Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Τουλούζ
Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Τουλούζ © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει χάσει την ελπίδα της όσον αφορά στις μεταγραφές του Λιονέλ Μέσι και του Σέρχιο Μπουσκέτς κι ευελπιστεί να τους πείσει να υπογράψουν και να μετακομίσουν στο MLS.

Ο Λιονέλ Μέσι εξακολουθεί να αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, με την ομάδα του MLS να μην χάνει την ελπίδα της για την απόκτησή του, σύμφωνα με τη SPORT.

Λίγο έμεινε για να ολοκληρωθεί η σεζόν κι όμως ο Pulga δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν που λήγει το καλοκαίρι, παρά τις προσπάθειες των Παριζιάνων.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, φρόντισε για ακόμα μία φορά να τονίσει πως δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του Μέσι από το Καμπ Νόου, οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοιχτές για εκείνον, αν επιθυμεί να επιστρέψει.

Παρόλα αυτά, η Ίντερ Μαϊάμι ευελπιστεί να πείσει τον Αργεντινό σταρ να κάνει το βήμα εκτός Ευρώπης και να μετακομίσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για λογαριασμό της. Στη λίστα της μάλιστα, εκτός από τον Μέσι είναι κι ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το μεταγραφικό παράθυρο στο MLS κλείνει στις 15 Απριλίου κι ανοίγει ξανά στα τέλη Ιουνίου

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ