LIGUE 1

Μέσι: Για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια ο Αργεντινός δεν έχει σκοράρει στα πρώτα τέσσερα ματς πρωταθλήματος

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τη χαμένη ευκαιρία στο Παρί - Λιόν
Ο Λιονέλ Μέσι μετά τη χαμένη ευκαιρία στο Παρί - Λιόν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μετά τις πρώτες τέσσερες συμμετοχές του στη Ligue 1 κάτι που αποτελεί ισοφάριση της επίδοσής του όταν ήταν 18 ετών!

Ο γαλαξίας αστέρων της Παρί Σεν Ζερμέν προελαύνει στη Γαλλία, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στη Ligue 1.

Ο "Λίο" έχει αγωνιστεί σε τέσσερις αναμετρήσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχει σκοράρει κάτι που έχει να συμβεί από τις δύο πρώτες επαγγελματικές σεζόν του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Κι αν την πρώτη (σεζόν 2004-05) αγωνίστηκε σε λίγα ματς, στη δεύτερη μέτρησε 17 συμμετοχές πετυχαίνοντας έξι γκολ. Το πρώτο του ήρθε στην έκτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της σεζόν 2005-06 όταν η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε τη Ρασίνγκ στις 27/11/2005 με τον Μέσι να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο τελικό 4-1.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι συμμετοχές του στις αναμετρήσεις των Καταλανών με τις Σαραγόσα, Οσασούνα, Μάλαγα, Χετάφε και Ρεάλ Μαδρίτης στις οποίες δεν είχε καταφέρει να σκοράρει.

Φέτος, 16 χρόνια μετά από εκείνη τη σεζόν, έχει αγωνιστεί κόντρα σε Ρεμς, Λιόν, Ρεν και Μαρσέιγ δίχως να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μένει να δούμε εάν κρατά το πρώτο του τέρμα στη Ligue 1 για την Λιλ την επόμενη αγωνιστική (30/10).

TAGS LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ