ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι για Μπαρτσελόνα: "Γύρισα να προετοιμαστώ για τη σεζόν και ξαφνικά μού είπαν ότι δεν μπορούσα να μείνω"

Ο Μέσι βγαίνει αλλαγή στο Παρί - Λιόν
Ο Μέσι βγαίνει αλλαγή στο Παρί - Λιόν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Για τη στιγμή που ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στον σύλλογο, ελέω των οικονομικών δυσκολιών, μίλησε ο Λιονέλ Μέσι στο France Football.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να γράφει μία νέα ιστορία στο Παρίσι, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό France Football ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να μείνει και να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Η νέα σεζόν όμως, τον βρήκε με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Προτού ωστόσο, φτάσει ο Αργεντινός στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για λογαριασμό των Παριζιάνων μίλησε για τις δύσκολες ώρες όταν ενημερώθηκε από τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου πως είναι αδύνατον να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, λόγω της δυσχερής οικονομικής κατάστασης.

"Γύρισα πίσω στη Βαρκελώνη για να προετοιμαστώ για τη σεζόν, αφού εκμεταλλεύτηκα μερικές επιπλέον ημέρες διακοπών που μου είχε παραχωρήσει ο προπονητής. Στο μυαλό μου είχα ότι πάω να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να συνεχίσω αμέσως την προπόνηση. Νόμιζα ότι όλα είχαν διευθετηθεί και το μόνο που έλειπε ήταν η υπογραφή μου Αλλά όταν έφτασα στη Βαρκελώνη μου είπαν ότι δεν γινόταν, ότι δεν μπορούσα να μείνω και ότι έπρεπε να βρω έναν άλλο σύλλογο, επειδή η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να με κρατήσει. Αυτό με αναστάτωσε.

Στο μυαλό μου είχα ότι επρόκειτο να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Όπως είπα στο "αντίο" μου ήταν πολύ οδυνηρό για μένα να φύγω από την Μπαρτσελόνα μετά από τόσα χρόνια. Είχα καταλάβει, και η οικογένειά μου επίσης, ότι επρόκειτο να τελειώσω την καριέρα μου εκεί. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία μαζί. Άρχισα να σκέφτομαι το μέλλον μου και η Παρί μού έδωσε την ευκαιρία. Ήμουν τυχερός που ήρθα σε επαφή με πολλά κλαμπ και ένα από αυτά ήταν και η Παρί", υποστήριξε ο Pulga.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ